Referenties

Verenigingen die u voor gingen

Wij hebben al een aantal gymnastiekverenigingen mogen verblijden met de functionaliteit die Club-assistent te bieden heeft. Hieronder enkele bevindingen van de aangesloten verenigingen.
"De keuze voor Club Assistent is een goede geweest, die wij iedereen zeer kunnen aanraden! Wij zijn klaar voor de toekomst, met het mooie, complete pakket van Club Assistent."
 
- Trampolinevereniging Triffis Alkmaar
 
DOS Amsterdam van start met Club-assistent.

Bezoek de website van DOS Amsterdam

Club-assistent, ook ideaal in gebruik tijdens Corona.

Na de zomervakantie zouden wij alles via Club-Assistent gaan doen.
In de maanden mei t/m juni zou de leiding er alvast aan gaan wennen.

Toen kwam Corona het land in en waren er snel aanpassingen nodig om de lessen te kunnen organiseren.
Binnen 1 week hebben we de bestaande lesgroepen omgebouwd naar 40 nieuwe lesgroepen, via de teamberichten iedereen op de hoogte kunnen houden. En hebben we zelfs het "bar"rooster omgebouwd naar een rooster voor "Corona verantwoordelijke tijdens de les".
Club-assistent werkt heel eenvoudig en heeft hele duidelijke handleidingen voor elk onderdeel.
Wij hadden veel gemak ervan verwacht, maar dat het zo eenvoudig zou zijn hadden we niet kunnen bedenken!

Bezoek de website van Druturnia.
 
In ontwikkeling.
Wij zitten als vereniging nog in de overgangsfase van Digimembers naar Club Assistent (en hebben de ledenadmin & de website), en als ik een vergelijking maak met de Digimembers functionaliteit en het ClubAssistent ledenadministratie gedeelte, dan ben ik erg blij met de ledenadministratie zoals bij ClubAssistent. Je kan leden vinden/sorteren op heel veel verschillende manieren. Voornaam, achternaam, geboortedatum, en je kan zelfs alle leden van een bepaalde woonplaats zoeken. Of rond een bepaalde postcode. Deze opties had je helemaal niet binnen Digimembers.

Lees de volledige aanbeveling.
Na een intensieve voorbereiding, is onze vereniging in de afgelopen maand (mei 2020) overgestapt op het softwarepakket van Club-Assistent.
Wij implementeerden o.a. de ‘ledenadministratie’ en de website.
Het is heerlijk dat onze website nu gekoppeld is aan de ledenadministratie waardoor veel handwerk overbodig is geworden.
Club-Assistent omvat meer functionaliteiten, die geïntegreerd zijn met de ‘ledenadministratie’, daar gaan wij ons in de aankomende tijd op richten.
Wij hebben de overstap naar Club-Assistent gemaakt, omdat zij een pakket op de markt hebben gebracht dat oplossingen biedt voor alle tekortkomingen van DigiMembers.
Hoewel wij nog lang niet alle functionaliteiten in gebruik hebben genomen (er is voor ons nog veel te leren), kunnen we nu al wel melden, dat de ondersteuning daarbij van de mensen van Club-Assistent erg goed is.
Ze reageren heerlijk vlot op onze vragen, reiken oplossing aan en als de systematiek moet worden aangepast, dan wordt dat vlot uitgevoerd.
Ze denken echt goed met ons mee!
Wij zien de toekomst met een pakket als Club-Assistent in huis dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

André Hollegie
G&TV Keizer Otto

Bezoek de website van Keizer Otto
In ontwikkeling.
Ook Turnz werkt inmiddels met de tools van Club-assistent.

Bezoek de website van Turnz
We zijn enthousiast dat we een club als Cialfo-gym, een vereniging springlevend in de samenleving, recreatief turnen en gymmen voor leden van 2,5 tot 90 jaar., ook mogen ontlasten met de functionaliteiten van Club-assistent.

Bezoek de website van Cialfo-Gym
De Vughtse sportclub Prins Hendrik werkt inmiddels al een paar jaar gebruik van de Club-assistent functionaliteiten.

Bezoek de website van PH
Dynamica Parkstad
In ontwikkeling.
In ontwikkeling.
EOC Oosterhout
In ontwikkeling
In ontwikkeling.
In ontwikkeling.
In ontwikkeling.
In ontwikkeling.
In ontwikkeling.
Terug naar boven