Referenties Triffis

Testimonial van Trampolinevereniging Triffis uit Alkmaar

Wij hebben al een aantal gymnastiekverenigingen mogen verblijden met de functionaliteit die Club-assistent te bieden heeft. Trampolinevereniging Triffis stuurde ons een hele mooie recensie en die delen we natuurlijk graag.
"Onze vereniging heeft een eigen accommodatie en daarin 7 dagen per week trainingen, wedstrijden, eenmalige activiteiten (en alles wat daar bij hoort). Ons aanbod omvat recreatief trampolinespringen, talensport, wedstrijdsport, topsport. We bieden stages aan en we organiseren elke 2 jaar een internationaal toernooi.

Veel werk dus voor onze trainers en voor onze vrijwilligers, de commissies en het bestuur om dat alles een in goede banen te leiden. Onze facturatie was te complex voor Digimembers, en moest altijd apart worden gedaan. Hetzelfde gold voor presentielijsten.Wij hadden daarom ook best hoge eisen voor het pakket dat voor ons het werk lichter moest gaan maken….

Wij liepen er binnen onze vereniging tegen aan dat veel zaken niet centraal konden worden gedaan. Het gevolg was dat iedereen, maar met name de vrijwilligers,  heel veel tijd kwijt waren aan hun taken, en dat er doordat veel werk gebeurde op eigen computers (en dus niet centraal) was e.e.a. ook niet op elkaar afgestemd. De vereniging werd eigenlijk gerund via mailverkeer en in Dropbox beheerde excelbestanden.  
Inschrijfformulieren werden op papier ingevuld, en vanuit daar door 2 mensen handmatig ingevoerd (Digimembers en facturatie). Inefficiënt, en ontzettend tijdrovend.

Ook was het tijd voor een nieuwe website voor de vereniging.

We zijn eerst op papier gaan zetten wat voor onze nieuwe website een Must Have was, en wat een Nice To Have.
Al zoekend kwamen we tot een selectie van 3 pakketten die aansloten bij onze wensen. Van deze pakketten sprong Club Assistent er voor ons duidelijk uit.

Er waren veel redenen om te kiezen voor Club-assistent:
  • Er is geen hoge investering nodig voor de inrichting; er wordt gewerkt met een jaarbedrag, en dat is een bedrag wat zeker goed is te noemen gezien alle mogelijkheden.
  • Club-assistent is duidelijk ingericht door mensen die de praktijk kennen van het verenigingsleven. 
  • Er is een super duidelijke en complete supportfunctie; alles staat duidelijk beschreven 
  • Club Assistent is een partij die binnenkort met de KNGU een koppeling tot stand brengt met Digimember. Dus geen losse invoer meer van onze leden in Digimembers!
  • Via de website worden voortaan de inschrijfformulieren door de nieuwe leden zelf de ledenadministratie ingeschoten; de presentielijsten zijn daarna voor de trainers digitaal beschikbaar in de MyClub app; de leden kunnen voortaan zelf inloggen en doorgeven als zij niet aanwezig kunnen zijn.
  • Eigenlijk zijn er zoveel mogelijkheden, zonder dat deze functionaliteiten extra moeten worden aangeschaf. Teveel om op te noemen.
Wij zijn ze nog volop aan het verkennen; blessure-registratie, inschrijving op activiteiten (en betalingen bij inschrijving), Commissies gestroomlijnd mbt vergaderingen, actielijsten, documenten etc., webshop, sponsor-administratie, beschrijving van procedures met bijbehorende stappen, enquetes, polls, mailen naar leden vanuit de ledenadministratie zodat alles per lid is terug te vinden. Narrowcasting zullen we zeker ook gaan gebruiken.

Bovenop al deze voordelen hebben wij bij de implementatie ondervonden dat Club Assistent zeer klantgericht en snel werkt; met een ticket systeem worden onderwerpen snel en vakkundig opgepakt, en een is altijd terug te lezen.  Zoals het pakket zelf zijn ook de mensen van Club Assistent: er wordt meegedacht en zo is gezamenlijk een heel mooi pakket ontstaan waarover wij erg enthousiast zijn, en wat ons volledig biedt waar wij naar op zoek waren (en meer).

Wat door onze beheerders van de club-emailadressen als een grote vooruitgang wordt ervaren, is dat hun verenigings-mailverkeer zich (als zij daarvoor kiezen) afspeelt binnen het pakket; als zij inloggen kunnen zij hun mail beheren. Dat betekent dat zij niet meer gedurende de dag steeds mail binnenkrijgen in hun eigen mailboxen, in de eigen computer.

De keuze voor Club Assistent is een goede geweest, die wij iedereen zeer kunnen aanraden! Wij zijn klaar voor de toekomst, met het mooie, complete pakket van Club Assistent.

 
- Trampolinevereniging Triffis Alkmaar

Bezoek de website van Triffis!

Terug naar boven