Club-assistent zet zich in voor de KNGU verenigingen

gymnastiek
Met Club-assistent Sport bieden we sportverenigingen het meest complete verenigingspakket. We zorgen ervoor dat zoveel mogelijk vrijwilligerstaken een stuk gemakkelijker en efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Denk daarbij aan ledenadministratie, maar ook het bijhouden van wedstrijduitslagen en commissieondersteuning. Alles geïntegreerd in één handig systeem.

Een greep uit onze producten

Website

Een nieuwe website op je eigen domein, helemaal afgestemd op jouw sport. Voeg teams, locaties, trainingen, sponsoren en nieuwsberichten eenvoudig toe.

Ledenadministratie

Altijd alle gegevens up-to-date. Koppel de ledenadministratie aan de sportbond en laat leden gemakkelijk zelf gegevens aanpassen.

MyClub

De MyClub pagina biedt elk lid een overzicht van de teams, commissies, aankomende wedstrijden en trainingen waaraan zij deelnemen.

Sponsoradministratie

Houd uw sponsoradministratie overzichtelijk bij. Plan campagnes met online banners, narrowcasting en meer.

Commissieondersteuning

Deel je leden in in commissies. Maak handig gebruik van de online activiteitenagenda en beheer inschrijvingen, vergaderingen en notulen op één plek.

Sportervolgsysteem*

Volg spelprestaties, leg beoordelingsmomenten vast en bekijk ontwikkelingen van spelers over tijd.

App

Houd naast wedstrijdgegevens ook teamindelingen en aanwezigheid bij. Alle informatie wordt automatisch online bijgewerkt.

Back-office

Club-assistent back-office biedt onder andere mogelijkheden voor mailings, facturering, een organisatiehandboek en contributie-inning.

Narrowcasting*

Breng bezoekers via voor-geprogrammeerde beeldschermen op de hoogte van het laatste nieuws, kleedkamer- en veldindelingen en uitslagen.
* optioneel extra te verkrijgen.

Wij horen graag hoe we jouw vereniging kunnen helpen!

Contactformulier
 
 
*
*
*
Terug naar boven